joi, 29 octombrie 2015

DINCOLO DE LIMITE

                                         DINCOLO DE LIMITE              

Credinta este elementul nostru esential de existenta. Doar ca, sistemul social in care traim, “a avut grija” sa implementeze milioane de credinte false, care sa saboteze puterea noastra interioara si frumusetea sufletelor. Zilnic, de dimineata pana seara la culcare, exprimam o multitudine de credinte: “cred ca viata este grea”, “cred ca nu pot invata decat prin sacrificii”, “cred ca, cu cat sufar mai mult, cu atat ma apropii mai mult de Dumnezeu”, “cred ca Dumnezeu ma pedepseste”, “cred ca nu merit sa fiu fericit/a”. Subconstientul nostru se manifesta ca un burete inca din copilarie si chiar si in viata de adult atunci cand nu exista discernamant.
Tocmai de aceea dragii mei,  va propun pentru acest sfarsit de saptamana un atelier de lucru, in care sa gasim impreuna raspunsurile la intrebarile cele mai frecvente, care ne framanta si nu ne permit sa fim in armonie, pace si intr-o conexiune perfecta cu Dumnezeul nostru interior si cu intreaga noastra capacitate de a exprima frumosul. “Cine sunt Eu?, “Ce ma opreste sa am tot ceea ce imi doresc?”, “Ce sau cine imi blocheaza prosperitatea?”, “De ce nu reusesc sa duc pana la capat lucrurile incepute?” si multe altele, sunt doar cateva exemple .
Una dintre metodele pe care le folosesc in atelierele mele de lucru se numeste “Respiratia Divina” si este un instrument ce mi- a fost revelat ceva timp in urma, cu efecte imediate de constientizare, de transmutare si de crestere in constiinta.
Atelierul cuprinde 12 ore de lucru intensive, interval impartit in doua zile, sambata si duminica.

Program
Sambata
1.  Meditatia culorilor (curatare si ridicare a vibratiei);
2. Eliberare de programe si credinte limitative (puterea personala, capacitate extrasenzoriala, increderea in sine, iubirea de sine);
3.   Daruri (meditatie);
4. Meditatie de constientizare si materializare a unui proiect personal (activarea facorului de atractie);

Duminica
1. Meditatie curatare si purificare;
2.Eliberare de programe si credinte limitative (despre bani, si despre tot ceea ce inseamna prosperitate finanxciara);
3. Daruri (meditatie);
4. Meditatie de constientizare si materializare a unui proiect financiar;
Investitia de participare este de 150 lei pentru fiecare zi de lucru. Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se fac la adresa:
sau la telefon 0734.140.502
    
     Cu dragoste, respect si recunostinta,
     Cristiana Petrof,
     energoterapeut, specialist in terapii complementare

duminică, 25 octombrie 2015


REFLEXOLOGIA
Masarea zonelor reflexogene pe parcursul a mai multor şedinţe, implica fisurarea cristalelor de toxine, a depunerilor pe care circulaţia sanguină le va trimite spre organele de eliminare, îmbunătăţind starea de sănătate. Bună circulaţie sanguină este vitală pentru fiecare organ sau zona din organism, deoarece transporta material nutritiv, hormoni, anticorpi, oxigen, deşeuri metabolice, etc.
Folosind cu regularitate reflexoterapia, putem echilibra fluxurile energetice subtile ale organismului prin aceasta îmbunătăţind funcţionarea sistemului endocrin şi nervos. În acest fel se asigura legătura optimă a organismului cu mediul extern, coordonarea şi îmbunătăţirea funcţionarii organelor interne. Reflexoterapia este un mijloc excelent de combatere a stresului, a depresiilor, a stărilor de anxietate şi nervozitate, a insomniilor, a instabilităţii emoţionale.
Punctele reflexogene devin dureroase la presiune datorită depunerilor de toxine din zona reflexogenă, deci dereglărilor energetice, şi au drept consecinţă o proastă circulaţie sanguină şi nervoasă. Boala se manifestă la presiune ca o inflamaţie. Cristale de nisip sau boabe de orez dureroase, aflate sub piele. Grimasa apărută pe faciesul pacientului său o exclamaţie de durere, reprezintă confirmarea că zona reflexogenă este afectată, deci organul se află în suferinţă. Durerea este direct proporţională cu gravitatea şi vechimea afecţiunii organului corespondent.
Reflexoterapia  reface echilibrul energetic subtil al organismului acţionând asupra centrilor energetici adeseori obturaţi, având ca efect imediat reducerea stresului prin inducerea unei relaxări profunde. Acesta este şi motivul pentru care multe persoane adorm în timpul şedinţelor de tratament şi mărturisesc la trezire ca cele 30 – 40 de minute de somn au fost mai odihnitoare decât o noapte întreagă de somn agitat. O cură completă de tratament durează în medie 12-15 şedinţe.
Reflexoterapia are rol profilactic, menţinând sănătatea celor care o întrebuinţează periodic, dar şi curativ, ducând la ameliorarea şi vindecarea multor afecţiuni. Oricine poate apela la reflexoterapie dacă intenţionează să-şi ajute propriul corp să se menţină într-o stare de echilibru.
Reflexoterapia este utilă în tratarea multor tipuri de afecţiuni dintre care enumerăm doar câteva:
·         - Stres, migrene, ameţeli, insomnii, oboseală cronică, instabilitate emoţională, depresii, anxietate, atacuri de panică.
·         - Afecţiuni ale coloanei, sciatică, lombosciatică, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroză, coxartroză etc.
    - Tulburări endocrine: tiroidă, paratiroide (căderi de calciu), suprarenale, deficienţe de creştere la copii, reglarea ciclului, tulburări de menopauză, osteoporoză (stoparea degradării masei osoase), disfuncţii sexuale (impotenţă, frigiditate etc.), tulburări de metabolism, obezitate, diabet.
·         - Afecţiuni digestive: gastrite, enterocolite, colite, ulcer, esofagite de reflux, constipaţie, hemoroizi, balonări etc.
·         - Afecţiuni hepato-biliare: litiază biliară, hipercolesterolemie, bilă leneşă etc.
·         - Afecţiuni renale (se elimină nisipul şi pietricelele) litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme (picioare umflate) etc.
·         - Afecţiuni circulatorii: hipo şi hipertensiune, arterioscleroză, gută, sindromul mâinilor şi picioarelor reci, dureri de picioare.
·         - Afecţiuni ORL: bronşite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm etc.
·         - Crampe musculare, luxaţii, entorse, dureri de spate, inflamaţii ale tendoanelor etc.
Contraindicaţiile reflexoterapiei:
·         Sarcina
·         Tumorile maligne
·         Insuficientă renală acută
·         Infarct miocardic acut
·         Micoze şi leziuni plantare
Recomandări:
·         Este recomandat să se facă 1,2 sau mai multe serii a câte 12 şedinţe de reflexoterapie urmate de tratament de întreţinere
·         Este recomandat ca înainte cu 2 ore cât şi 30 minute după terapie să nu se mănânce nimic;
·         Este recomandată o dietă echilibrată, bogată în legume, fructe şi sucuri naturale
·         Este indicat să se bea o cantitate cât mai mare de lichide, peste 2 litri de apă/zi
·         Este recomandat să nu fumaţi sau să consumaţi băuturi alcoolice, cafea
Avantajele reflexoterapiei:
·         Poate fi aplicată la orice categorie de vârstă
·         Poate fi aplicată profilactic, bolilor cronice şi acute, dar şi bolilor nemanifestate.
·         Nu are contraindicaţii majore
·         Este un tratament netoxic.
·         Se lucrează pe cauză nu pe simptome.
·         Se poate face în paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate.

·         Nu se întrerupe tratamentul medicamentos.

luni, 19 octombrie 2015

SA REFLECTAM!


                   DRAGOSTEA SI BUNURILE EI

1 De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar DRAGOSTE nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.
2 Si de-as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea credinta cat sa mut muntii, iar DRAGOSTE nu am , nimic nu sunt.
3 Si de as imaparti toata avutia mea si de as da trupul meu sa fie ars, iar dragoste nu am , nimic nu-mi foloseste.
4 DRAGOSTEA INDELUNG RABDA; DRAGOSTEA ESTE BINEVOITOARE, DRAGOSTEA NU PIZMUIESTE, NU SE LAUDA, NU TRUFESTE.
5 DRAGOSTEA NU SE POARTA CU NECUVIINTA, NU CAUTA ALE SALE, NU SE APRINDE DE MANIE, NU GANDESTE RAUL.
6 Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
7 Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le crede.
8 DRAGOSTEA nu cade niciodata. Cat despre proorocii- se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; stiinta se va sfarsi.
9 Pentru ca in parte cunostem si in parte proorocim.
10 Dar cand va veni ceea ce este desavarsit, atunci ceea ce este in parte se va desfiinta.
11 Cand eram copil, vorbeam ca un copil, judecam ca un copil; dar cand m-am facut barbat, am lepadat cele ale copilului.
12 Caci vedeam acum ca prin oglinda, in ghicitura, iar atunci fata catre fata; acum cunosc in parte, dar atunci voi cunoste pe deplin, precum am fost cunoscut si eu.
13 Si acum raman acestea trei: CREDINTA, NADEJDEA SI DRAGOSTEA. Iar mai mare dintre toate este DRAGOSTEA.

CORINTENI, CAP. 13