miercuri, 17 septembrie 2014

CURSURI

SUFLETE PERECHE
Atelier de lucru
Dragii mei,
Va invit din nou sa participati la un atelier de lucru avand ca menire clara realizarea relatiei la care fiecare viseaza intr-un fel sau altul, implementarea sau intarirea armoniei in relatiile existente, inlaturarea dezbinarii intre semeni. Noi stim ca aceste programe ruleaza din pacate din plin in cadrul societatii noastre si mai stim ca ele au un aport deosebit in neimplinirea statutului de fiinta fericita. Imi doresc ca prin coordonarile efectuate in cadrul acestui atelier pe care intentionez sa il sustin in cat mai multe locuri din tara, sa imi aduc aportul la schimbarea acestei situatii, astfel iincat sa pot vedea mergand pe strada, mai multi oameni cu zambetul pe buze.
Iata programul Atelierului:
1. Ce este sufletul pereche? Ce fel de relatii pot implica sufletele pereche?
Meditatie pregatitoare de curatare a chakrelor si campurilor energetice.
2. Dizolvarea si eliberarea de programe si convingeri ce blocheaza intalnirea Sufletului pereche (atunci cand il cautam) sau buna intelegere si comunicare cu Sufletul pereche (atunci cand se afla alaturi de noi).
In aceasta parte a atelierului, vom lucra asupra cresterii iubirii si increderii de sine si fata de semenii nostri, eliberarii tuturor aspectelor si energiilor blocante si stagnante, din momentul copilariei si pana in prezent, din vieti trecute (eliberarea de juraminte, divort energetic, taierea tuturor stringurilor ce inca ne mai leaga de trecut). Vom face la acest punct trei meditatii.
3. Programe nebenefice si convingerile altora fata de noi. Cum sa tratam acest subiect si ce este de facut?
4. Cum ne ajuta rugaciunea in gasirea sufletului pereche sau in dizolvarea animozitatilor cu partenerii pe care ii avem deja. Exercitii.
5. Meditatie pentru chemarea sufletului pereche cu compatibilitate maxima.
In aceasta sambata (20 septembrie), atelierul se va sustine la nivelul localitatii Bucuresti, incepand cu ora cel mai probabil 12 ,in functie de cum se va stabili intr-un final cu persoanele care doresc sa participe.
Durata de desfasurare va fi de aproximativ 6 h.
Pretul este de 250 lei
Inscrierile se fac pe adresa cristianapetrof@yahoo.com, sau la numarul de telefon: 0734140502.
Locatia desfasurarii se va comunica prin e-mail pentru ca ea va depinde de numarul persoanelor inscrise.
Coordonator de atelier: Cristiana Petrof - Terapeut atestat Theta Healing si Formator
Va astept cu drag!
Pace si lumina!