vineri, 29 august 2014

RUGACIUNI


Crezul optimistului


Să fiu puternic, astfel încât nimic să nu îmi tulbure pacea minţii,
 Să vorbesc numai despre sănătate, fericire şi prosperitate fiecărei persoane pe care o întâlnesc,
Să îmi fac prietenii să simtă că există ceva valoros în fiecare dintre ei,
Să văd întotdeauna partea pozitivă a oricărui lucru şi să îmi transform optimismul în realitate
, Să mă gândesc numai la ce este mai bine, să lucrez numai pentru cei mai buni şi să aştept numai ce este mai bun,
 Să mă bucur pentru succesul altora, la fel cum mă bucur pentru succesul meu,
Să uit greşelile trecutului şi să mă concentrez pe realizările importante ale viitorului,
Să fiu vesel tot timpul şi să împărtăşesc un zâmbet fiecărei fiinţe pe care o întâlnesc
, Să îmi acord aşa de mult timp pentru propria evoluţie, încât să nu mai am timp să îi critic pe alţii,
 Să fiu mult prea mare pentru griji, prea nobil pentru ură, prea puternic pentru frică şi prea fericit să permit prezenţa necazului, Să gândesc numai bine despre mine şi să declar acest lucru lumii întregi, nu în cuvinte mari, ci în fapte măreţe,
 Să trăiesc în credinţa că întreaga lume este de partea mea, atâta timp cât rămân fidel celor mai bune lucruri care sunt în mine.

joi, 28 august 2014

SUFLETE PERECHE

  SUFLETE PERECHE
                                                  
                                                  Atelier de lucru

Dragii mei,

Va invit sa participati la un atelier de lucru avand ca menire clara realizarea relatiei la care fiecare viseaza intr-un fel sau altul, implementarea sau intarirea armoniei in relatiile existente, inlaturarea dezbinarii intre semeni. Noi stim ca aceste programe ruleaza din pacate din plin in cadrul societatii noastre si mai stim ca ele au un aport deosebit in neimplinirea statutului de fiinta fericita. Imi doresc ca prin coordonarile efectuate in cadrul acestui atelier pe care intentionez sa il sustin in cat mai multe locuri din tara, sa imi aduc aportul la schimbarea acestei situatii, astfel iincat sa pot vedea mergand pe strada, mai multi oameni cu zambetul pe buze.

Iata programul Atelierului:
1.     Ce este sufletul pereche? Ce fel de relatii pot implica sufletele pereche?
Meditatie pregatitoare de curatare a chakrelor si campurilor energetice.
2.     Dizolvarea si eliberarea de programe si convingeri ce blocheaza intalnirea Sufletului pereche (atunci cand il cautam) sau buna intelegere si comunicare cu Sufletul pereche (atunci cand se afla alaturi de noi).
In aceasta parte a atelierului, vom lucra asupra cresterii iubirii si increderii de sine si fata de semenii nostri, eliberarii tuturor aspectelor si energiilor blocante si stagnante, din momentul copilariei si pana in prezent, din vieti trecute (eliberarea de juraminte, divort energetic, taierea tuturor stringurilor ce inca ne mai leaga de trecut). Vom face la acest punct trei meditatii.
3.     Programe nebenefice si convingerile altora  fata de noi. Cum sa tratam        acest subiect si ce este de facut?
4.     Cum ne ajuta rugaciunea in gasirea sufletului pereche sau in dizolvarea  animozitatilor cu partenerii pe care ii avem deja. Exercitii.
5.     Meditatie pentru chemarea sufletului pereche cu compatibilitate maxima.
In acest week-end (30-31 august), atelierul se va sustine la nivelul localitatilor Constanta si Mangalia. 
Programul exact presupunand orele de incepere si stabilirea corelarii zilelor de duminica si sambata cu cele doua localitati, se va comunica spre sfarsitul saptamanii, dupa ce se va face o consultare a posibilitatilor persoanelor ce ar dori sa participe.
Durata de desfasurare va fi de aproximativ 6 h.
Pretul este de 250 lei
Inscrierile se fac pe adresa cristianapetrof@yahoo.com, sau la numarul de telefon: 0734140502.
Locatia desfasurarii se va  comunica prin e-mail pentru ca ea va depinde de numarul persoanelor inscrise.
Coordonator de atelier: Cristiana Petrof - Terapeut atestat Theta Healing si Formator


CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI


CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI
de Patricia Cota-Robles
August 15, 2014
www.eraofpeace.org
Fiecare dintre noi s-a pregatit pentru acest moment din viata. Acesta este momentul la care se refera, intr-un fel sau in altul, orice religie a lumii. Este cunoscut ca „timpul plangerii si al scrasnirii dintilor”. Va indoiti cumva de asta? Daca da, uitati-va la stiri si vedeti atrocitatile la care Fiintele Umane vor sa supuna alte Fiinte Umane. Aceste tipare comportamentale ingrozitoare si uimitoare sunt determinate de cel mai jos nivel al constiintei, asociat cu ego-ul omenesc bazat pe frica. Acest aspect josnic al personalitatii omenirii este ultimul vestigiu al caderii noastre din Constiinta Christica si el se lupta din rasputeri sa isi pastreze puterea pe care ne-a furat-o, atunci cand am cazut din Gratie, cu eoni in urma.
Acest aspect fragmentat si bazat pe frica, al constiintei noastre cazute, nu intelege ca i se da ocazia de a se Inalta in Lumina si ca este indrumat, prin iubire, catre un ordin superior al Fiintei. El cred ca este distrus si face tot ce poate pentru a crea haos in Lume, astfel incat Omenirea si Pamantul sa nu isi poata incheia Inaltarea, in frecventele celei de-a Cincea dimensiuni ale Noului Pamant. Acesta e un efort complet inutil! Dar acest lucru nu inseamna ca egourile cazute ale Omenirii nu pot exacerba negativitatea de pe vechiul Pamant, ce iese acum la suprafata, pentru a fi transmutata inapoi in Lumina, dand astfel nastere la mai multa durere si suferinta, decat ar fi necesare in acest proces de purificare. 
Aici este locul in care intervenim eu si voi si milioane de alti oameni de pe Planeta, care se trezesc intelegand ca SUNTEM UNUL si ca nu exista separatie. Toate vietile noastre de antrenament – atat la nivel interior, cat si exterior al constiintei – nu au fost traite ca sa stam acum cu bratele incrucisate de chin si disperare, speriati si neajutorati de ceea ce vedem. Chiar din contra.
Antrenamentul nostru ne-a pregatit chiar pentru momentul acesta, astfel incat, in fata celor mai mari atrocitati si a durerii si suferintei de neimaginat, sa ne putem ridica deaupra haosului si sa ramanem concentrati pe Lumina. Pregatirea noastra intensa i-a dat fiecaruia putere, curaj, indemanare, capacitatea si dorinta de a pastra pentru Omenire, spatiul sacru al INTORCERII LA CONSTIINTA CHRISTICA.
Nu s-a intentionat sa pastram acest spatiu, doar pentru ca Lucratorii intru Lumina sa se intoarca la Constiinta Christica. Intentia Divina a vietilor noastre de antrenament a fost aceea de a pastra spatiul sacru, chiar si pentru cei mai distructivi si mai recalcitranti frati si surori ale noastre, din Familia Omenirii, pana cand se vor fi trezit destul pentru a se intoarce in Constiinta Christica, prin propriile eforturi. 
Tineti minte ca suntem UNUL. Asta inseamna ca suntem TOTI interconectati si interdependenti. Ce il afecteaza pe unul, ne afecteaza pe TOTI. Suntem cu totii laolalta. Nu exista „noi” si „ei”. Daca oricare dintre noi se va intoarce la CONSTIINTA CHRISTICA si va incheia Inaltarea in Frecventele de Lumina, ale celei de-a cincea dimensiuni, asociate cu Noul Pamant, atunci fiecare barbat, femeie si copil de pe Pamant trebuie sa faca acelasi lucru. ORI TOTI, ORI NICIUNUL. Dar, din fericire, datorita miracolelor care au avut loc in ultimii ani, NICIUNUL nu mai constituie o optiune. Singura variabila este durata acestui proces – si cat de usor sau greu va fi el. Si asta, Inima Scumpa, tine de mine si de tine.
CEA MAI MARE NEVOIE A MOMENTULUI este ca tu si cu mine sa ne ajutam – pe noi si pe surorile si fratii nostri din Familia Omenirii – sa ne INTOARCEM LA CONSTIINTA CHRISTICA.
Acest lucru poate parea o incercare enorma, daca nu chiar imposibila – dar asta este o iluzie. Prezenta EU SUNT, a fiecarei persoane de pe Pamant, e pregatita si asteapta ocazia sa incheie intoarcerea Omenirii la Constiinta Christica, ceea ce reprezinta urmatoarea fateta critica a Planului Divin. Contrar aparentelor exterioare, REALIZAREA DUMNEZEIASCA, CU SUCCES, A INTOARCERII OMENIRII LA CONSTIINTA CHRISTICA ESTE FOARTE APROAPE.  
Pentru a intelege intreaga amploare a ceea ce inseamna intoarcerea la Constiinta Christica – pentru fiecare dintre noi in parte si pentru noi toti impreuna – trebuie sa stim ca aceasta Constiinta Christica reprezinta o stare iluminata de constiinta, ce ne-a fost daruita de Tatal-Mama noastra Dumnezeu, atunci cand am respirat pentru prima data, pornind din nucleul Creatiei. Acest nivel de constiinta ne-a dat puterea sa avem capacitatea de a comunica cu usurinta cu Tatal-Mama noastra Dumnezeu, prezenta noastra EU SUNT si Fiintele de Lumina din taramurile Adevarului Iluminat, printr-o comunicare telepatica a inimii si mintii deschise. In acea stare de constiinta, am inteles Unimea Intregii Vieti. Am functionat in permanenta din spatiul centrat in inima, al Respectului pentru Viata, cu Intentia Divina de a co-crea binele suprem al tuturor, cu fiecare gand, sentiment, cuvant si actiune pe care le-am exprimat.  
Dupa „caderea” noastra din Gratie, am coborat in niste frecvente atat de discordante ale separarii si dualitatii, incat ne-am pierdut Constiinta Christica si capacitatea de a comunica cu Taramurile Adevarului. Timp de eoni, ego-urile noastre omenesti ne-au manipulat sa credem ca planul fizic este tot ceea ce exista si ca noi suntem doar corpul nostru fizic. Acum insa, datorita activitatilor de Lumina fara precedent, care au avut loc in ultimele decenii, TOTUL S-A SCHIMBAT. Masele de oameni au atins o masa critica, ce ii permite Prezentei EU SUNT, a fiecarei persoane, sa isi acceseze corpurile mentale si emotionale, in moduri pe care nu le-am mai experimentat de la cadere. Aceasta Interventie Divina a deschis calea fiecarei persoane de pe Pamant, pentru a se INTOARCE LA CONSTIINTA CHRISTICA, cu mult mai usor.