miercuri, 29 ianuarie 2014

RUGACIUNE

Prezență Divină,

Îți mulțumesc că m-ai binecuvântat cu acest vas sfânt pentru a-l umple cu cele mai profunde aspirații și dorințe ale inimii mele. Ajută-mă să recunosc darurile care-mi sunt oferite și îndreaptă-mi atenția către ceea ce vreau să văd a se manifesta în acest timp de dinainte de Echinocțiu. Cer ca Sinele meu Înalt să-mi amintească cu blândețe acele vise care sunt pregătite să apară în viața mea în acest moment.
Adu-mi te rog ajutorul de care am nevoie pentru a-mi umple viața cu mai multă Frumusețe și cu un sentiment de împlinire. Permite-mi să mă împrietenesc cu Sistemul de Ghidare care-l inspiră pe Sinele meu Înalt și care duce la împlinirea scopului Sufletului meu. Amintește-mi să fiu atent/ă și alert/ă la inspirația care curge  prin mine în fiecare moment.

Cer ca Lumina Divină să-mi umple ființa și să-mi ridice frecvențele vibraționale astfel încât să pot asculta cu o deplină conștientizare. Umple-mi inima cu Iubirea Divină astfel încât să pot regenera această iubire prin forma mea umană și să radiez iubire în lume prin ființa mea. Sunt atât de dornic/ă să împlinesc îndemnurile inimii mele și să co-creez cu Divinul un nou mod de a fi care să binecuvânteze Pământul cu tot ceea ce Eu Sunt. Ajută-mă să aduc plinătatea celui mai autentic sine al meu în manifestare în momentul de față. Dă-mi voie să-mi folosesc nou-găsita libertate în moduri puternic conștiente pentru a crea miracole care să fie de folos întregii vieți de pe Pământ în acest moment.   

Fie ca toate ființele să recunoască Iubirea Divină care umple inimile noastre în fiecare moment, și fie ca eu să fiu un instrument care să radieze Prezența Ta plină de Pace. Îți mulțumesc Doamne, și așa este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu